Grottmänniska??? :)

20150630_110741   20150630_110747

Vem, vad, hur vart, när osv. En grottmänniska, bigfoot, vem? Suddiga bilder kan ibland innebära vissa osäkerheter för oss människor tänker jag på. Suddiga bilder är vad jag tänker på osäker framtid, nutid och ens tankar svävar omkring för att finna svar på så många olika ting. Under mitt år sen järntumören uppdagades i mitt huvud har tydligheten med målsättningar ökat oerhört mycket. Om jag var finansman inom låt oss säga aktiemarknaden skulle jag önska att just aktiemarknaden steg lika mycket som min syn på målsättningar i livet.

Just nu är jag ute på lite resa med min kära och älskade familj och hälsar på släktingar. Igår så besökte vi en gammal gruva med historik och i närheten av den vi besökte finns en gruva med tragisk historik vilken jag inte kommer gå in på. Fantastiskt natur, mänskliga skapelser och sällskap måste jag säga och detta ger mig än mer positiv styrka inom mig. Jag saknar dock träningspass på gymmet, men har igår och idag sett till med att träna genom joggning och vissa styrketräning genom lite armhävningar, situps och tricepsdips. Klart nöjd med detta också och hittills är det bara måndag som innebär en total vila från träning. Men jag har ju semester 😀.

Något ytterligare positivitet och glädjehöjare som hände igår var och fortfarande är ju att U21 landslaget tog EM-guld. HEJA Sverige. Såg hela matchen vilket innebar en riktigt sen kväll. Spänningen matchen gav och inte minst under straffläggningen kan ju skapa magsår 😜. Helt galet, men helt fantastiskt. Senast ett svenskt fotbollslandslag bidrog till något sånt här var i VM 1994, 21 år se. Vi är inte bortskämda när det kommer till fotbollsframgångar och succéer 😀.

Som avslutning avslöjar jag nu min träningsmålsättningar för denna vecka. 4 joggingpass ska jag uppnå och jag har avklarat 2 än. Ser bra ut än så länge. Nu ut i kvälls solen och njuta av sällskapet jag är hos 😀

En reaktion på ”Grottmänniska??? :)

Lämna en kommentar